Film og foto
Vi har lang erfaring med film- og fotoproduksjon for både TV og reklamebransjen, kreative aktører og eiendomsbransjen. Les flere eksempler på hvordan Aeroview kan bidra i ditt prosjekt.

Filmproduksjon

Vårt personell har lang erfaring med filmproduksjon. Vi gjør oppdrag av ulik art. Ta kontakt så finner vi en god løsning sammen.

TV

Vi har i løpet av vår tid gjort mange oppdrag i forbindelse med TV-produksjoner. Med RPAS-systemene våre gjør vi det mulig å løfte produksjonen enda høyere.

Avis / Nyheter

Vi kan på kort varsel dekke nyhetssaker med bilder og video.

Reklame

I forbindelse med reklame har vi som med alt annet satt standarden høyt. Vi bidrar til at dere får en skikkelig presentasjon.

Vår konstante søken etter det «perfekte shot» har gjort at mange av bildene og filmene vi har laget har blitt publisert i nyheter og media. Dette har ført oss inn i et godt samarbeid med TVP som blant annet er leverandør av tekniske tjenester til TV2 SørVest samt en kjent filmleverandør til offshorebransjen. Dette samarbeidet sikrer den beste kvalitet i alle ledd, fra sikkerhet under opptak/flyvning til avansert videoredigering.

Siden AeroView er et selskap som også satser mot offshorebransjen og innehar alle nødvendige sikkerhetssertifiseringer, kan vi også tilby luftfoto og film offshore i tillegg til inspeksjonsteknikk.

Eiendom

Presenter eiendommen din med oversiktbiler. Egner seg spesielt godt dersom beliggenhet gjør det vanskelig å ta et skikkelig bakkefoto. Vi kan også tilby full presentasjonsfilm av eiendommen og nærområdet.

Den første tjenesten AeroView kunne tilby var luftfoto og film av eiendom. Vår lange erfaring innen dette feltet er kanskje en av grunnene til at firmaer som Kruse Smith, Block Berge, Selvaag, Eiendomsmegler 1 og Diakrit benytter våre tjenester. Gjennom flere hundre prosjekter av boligsalg, tomteutvikling, 3D animering og ligndende kjenner vi behovet til byggelederen, 3D animatøren, selgeren og megleren.

POSTADRESSE

Dusavikveien 27

4007 Stavanger

KONTAKT OSS

(+47) 90 18 21 48
post@aeroview.no

FØLG OSS