OFFSHORE INSPEKSJON
Våre dronesystemer sikrer høyoppløselige inspeksjonbilder- og film selv under fakling.

Ny inspeksjonsteknikk

Tank inspeksjon

 

Elios har en beskyttende ramme, og er kollisjonstollerant.

Dette betyr at du kan få tilgang til de tetteste stedene uten risiko for å krasje. Derfor er Elios svært godt egnet til tankinspeksjon og innendørs inspeksjon.

 

Mulighetene er mange, ikke minst siden Aeroview kan fly BLOS (utenfor synsrekkevidde), kan vi fly dronen både inne i kanaler, tanker og sjakter for å sjekke korrosjon og andre skader, i tillegg til også å fly under installasjonen.

elios

Fakkel

Ta de rette valgene før nedstenging av produksjon. Reduser bruken av klatrelag.

Våre droner sikrer høyoppløselige inspeksjonbilder- og film selv under fakling, på en effektiv og sikker måte.

Struktur

Krevende områder i høyden eller over åpen sjø? Oppdag korrosjon, rust, sprekker i sveis eller utmattelse på et tidlig stadie. Våre systemer sørger for gode visuelle detaljer som gjør det enklere å ta gode vedlikeholdsbeslutninger.

Boretårn

Boretårnet, et utsatt område for vær og vind. Oppdag potensielle farer og slitasjer på utsiden av boretårnet uten å bruke klatrere.

Fallende gjenstander

Oppdag potensielle fallende gjenstander før det er for sent. Våre drone – systemer kan avdekke løse bolter/muttere, plater, korrosjon og slitte festeanordninger på områder i høyden hvor det er vanskelig å komme til.

Overflater

Hardt vær i et saltholdig miljø? Lakk- og overflateskader på beskyttende belegg er roten til korrosjon og utmattelse av metaller. Innspiser overflaten av konstruksjoner og stopp utviklingen i tide. Detaljene fra våre dronekameraer sørger for et godt beslutningsunderlag for deg og dine kolleger.

Oljeutslipp

Rask og god oversikt over oljeutslipp. Våre droner har lang rekkevidde og mulighet for å plotte yttergrenser av oljespredning på elektroniske kart gjennom flyging rundt utslippsområdet.
[ess_grid alias=”promo2018″]

POSTADRESSE

Dusavikveien 27

4007 Stavanger

KONTAKT OSS

(+47) 90 18 21 48
post@aeroview.no

FØLG OSS