MØT VÅRT TEAM

Litt om vår bakgrunn.
Robert Sæter_1

Robert Sæter

General Manager

Gründer og daglig leder i Aeroview. Robert kjennetegnes ved sin nysgjerrighet på ny teknologi og evne til å se muligheter i de fleste situasjoner. Robert har en lang luftfartsbakgrunn som flymekaniker, trafikkflyger og flyinstruktør. Robert har også lang erfaring fra offshorebransjen som supervisor innen komplettering og sensorikk.

Alexander Hatlestad2

Alexander Hatlestad

Business Development Manager

Har ansvar for tjenesteutvikling og økonomi i selskapet. Alexander kjennetegnes ved sin evne til å tenke fremover og utnytte potensialet i nye løsninger. Alexander har fagbrev som flymekaniker og er innehaver av flysertifikat. Alexander har også lang erfaring fra offshorebransjen innen analyse og testing av olje og gass brønner.

Mikal Asbjørnsen

Flight Operations Manager

Mikal er ansvarlig for operasjoner og ressursplanlegging. Mikal er særdeles god på planlegging og tenker gjerne på de små avgjørende detaljene i forkant av oppdragene.

Mikal er selskapets mest erfarne pilot og har gjennomført mer enn 100 offshore inspeksjoner på vindmøller og offshoreinstallasjoner.

Mikals tidligere bakgrunn er flysystemavioniker på F-16.

Stein Hanssen

Technical Manager

Har ansvar for teknisk sikkerhet og vedlikehold av utstyret. Stein kjennetegnes ved sin unike tekniske innsikt og sin evne til å få ting gjort.

Stein er svært strukturert og er flink å tenke helhetlig i nye løsninger, Stein jobber etter mottoet «Gjør det riktig første gangen».

Stein har bakgrunn som servicetekniker på elektronikk, og utdannelse innenfor norsk romfartsteknologi.

Breno

Breno Otranto

Professional Film photographer and Cameraoperator

Breno er en av selskapets ressurser når det kreves særlig høy kvalitet og kreativitet innen film. Breno kjennetegnes ved sin gjennomføringsevne og positivitet. Han har etterhvert opparbeidet seg en imponerende CV innen film og produksjon og vi er stolte av å kunne kalle han en del av Aeroview.

Sigurd Karoliusen

Pilot and Technical Adviser

Sigurd er pilot og teknisk rådgiver. Sigurd er kreativ og ser gjerne raskt løsninger på tekniske problemer. Sigurd er nyutdannet maskin ingeniør og har vært innvolvert i flere spennende prosjekter i regi av UiS.

BESØKSADRESSE

Moseidveien 1
4033 Stavanger

POSTADRESSE

Moseidveien 1

4033 Stavanger

KONTAKT OSS

(+47) 90 18 21 48
post@aeroview.no

FØLG OSS